2019-05-17 09:50Pressmeddelanden

Pressinbjudan - Träffa legenden Andy Cole i Sandviken den 20 maj

null

Inbjudan till press

Träffa legenden Andy Cole i Sandviken den 20 maj

Under måndagen den 20 maj finns Manchester United legenden och femfaldige Premier League-mästaren Andy Cole tillgänglig för intervjuer på Jernvallen i Sandviken.

Det är Santander Consumer Bank Sverige som flyger in Manchester Uniteds världsberömda fotbollsskola för att bjuda Sandviken IF på barn- och ungdomsträning i världsklass. Fotbollsskolan pågår under en hel vecka med start kl 16:00 måndagen den 20 maj.

Vill du få möjlighet att intervjua Andy Cole i Sandviken på måndag den 20/5 kontakta Annica Saltskog för tidsbokning.

Kontakt:
Annica Saltskogannica.saltskog@santanderconsumer.se Tel: +46 72 454 00 27

Läs mer om Andy Cole här;

https://www.manutd.com/en/players-and-staff/detail/andy-cole


Om Santander Consumer Bank

I Sverige har Santander Consumer Bank en halv miljon kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 133 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I november 2014 förvärvade Banco Santander GE Money Bank AB i Norden, vilket gör att vi nu är dubbelt så stora på den nordiska marknaden med över 1,4 miljoner kunder, 1400 anställda och 6000 partners i Skandinavien. Vi vill växa ännu mer och bli ledande inom fordonsfinansiering, lån och betal- och kreditkort i Norden. Santanders resa in i Norden Verksamheten i Norge startade 1963 och på den norska marknaden är Santander marknadsledande inom fordonsfinansiering. 2007 etablerade sig Santander även i Finland och Danmark. Vår verksamhet i Sverige startade år 2000, under namnet Elcon Finans. 2004 köpte Banco Santander vårt norska moderbolag och 2006 bytte vi namn till Santander. I och med förvärvet av GE Money Bank AB i Norden är vi under en period framöver två olika företag i Sverige: Santander Consumer Bank AS (med banktillstånd i Norge) och Santander Consumer Bank AB (med banktillstånd i Sverige). På sikt och när alla processer är färdiga kommer vi att vara en bank.

Kontaktpersoner