2019-03-05 16:49Pressmeddelanden

Deltagarna kämpade hårt - första loppet i #MinKlassiker är avklarad

null


Första loppet i Min Klassiker har avklarats. Projektet där Santander, En Svensk Klassiker och Stephan Wilson hjälper fyra personer att genomföra en livsstilsförändring.

Söndagen den 24 februari var det dags för Line, Michel, Susanne och Ulrica att skida Öppet spår – 9 långa mil från Sälen till Mora. En utmaning som är tuff även för de mest vältränade. Stephan Wilson, initiativtagare till Min Klassiker, åkte tillsammans med deltagarna för att stötta och uppmuntra dem under vägen.

  • Jag är så stolt över deltagarna och det sätt de tagit sig an utmaningen. Line, Michel, Ulrica och Susanne har alla gått utanför sin comfort zone. För min egen del var detta min längsta skidresa någonsin. Över 13 timmar! Jag har både skrattat och gråtit under resans gång. Varför jag var ute så länge får ni veta om några veckor när vi släpper den starkaste episoden hittills.

På plats fanns Mikael Thorén, vd En Svensk Klassiker, för att följa deltagarnas skidresa under söndagens Öppet spår.

  • Jag är oerhört imponerad över deras viljestyrka och att de under så kort tid kunnat förbättra sin individuella kapacitet. Det ska bli så spännande att få följa deras resa i att göra en livsstilsförändring. Hatten av för alla, resan har börjat! säger Mikael Thorén.

Hur loppet gick får du veta i episod 4 som släpps den 25/3 på Santander Consumer Banks Facebook-sida och minklassiker.se. Följ Instagramkontot @minklassiker för kontinuerliga uppdateringar.

Kontakt:
Annica Saltskog / Corporate Communication Swedenannica.saltskog@santanderconsumer.se Tel: +46 72 454 00 27


Om Santander Consumer Bank

I Sverige har Santander Consumer Bank en halv miljon kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 133 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I november 2014 förvärvade Banco Santander GE Money Bank AB i Norden, vilket gör att vi nu är dubbelt så stora på den nordiska marknaden med över 1,4 miljoner kunder, 1400 anställda och 6000 partners i Skandinavien. Vi vill växa ännu mer och bli ledande inom fordonsfinansiering, lån och betal- och kreditkort i Norden. Santanders resa in i Norden Verksamheten i Norge startade 1963 och på den norska marknaden är Santander marknadsledande inom fordonsfinansiering. 2007 etablerade sig Santander även i Finland och Danmark. Vår verksamhet i Sverige startade år 2000, under namnet Elcon Finans. 2004 köpte Banco Santander vårt norska moderbolag och 2006 bytte vi namn till Santander. I och med förvärvet av GE Money Bank AB i Norden är vi under en period framöver två olika företag i Sverige: Santander Consumer Bank AS (med banktillstånd i Norge) och Santander Consumer Bank AB (med banktillstånd i Sverige). På sikt och när alla processer är färdiga kommer vi att vara en bank.

Kontaktpersoner